Gitaarles van Herbert

"Leef je uit met muziek"

lysjaeva.jpg

 

Herbert Vaneker
Papaverstraat 31
7514 XB  ENSCHEDE

T: 053-43 44 497
M: 06-15 46 27 63 (voor 14.00)

Als beginnend gitarist krijg je les uit een gitaarmethode om een goede technische basis te krijgen. Daarnaast zul je ook regelmatig (bekende) liedjes meekrijgen om het speelplezier te vergroten en help ik je met het schrijven van een eigen liedje. Wat later leer je ook meerstemmige gitaarmuziek en akkoorden te spelen (meestal in het 2e lesjaar maar je mag het eerder proberen...) in verschillende muziekstijlen ook met behulp van tabs.

Je kunt er ook voor kiezen om alleen aandacht te besteden aan die technieken en muziekstijlen (Klassiek of Fingerpicking of Pop bijv.) die jij graag spelen wilt. De lesinhoud zal dan daaraan aangepast worden.

Ik maak voor de gitaristen die ik les geef vaak zelf arrangementen en bewerkingen van allerlei muziek zodat een arrangement overzichtelijk is en enigszins is aangepast aan het niveau van een betreffende gitarist.

Voor iedereen die een instrument wil leren te bespelen geldt dat er regelmatig geoefend moet worden. Soms zijn stukken niet echt leuk maar wel nuttig zodat je je eigen gekozen stukken nog beter leert te spelen.

Mijn doel is het om je, in je eigen tempo, zo mooi/goed mogelijk te leren gitaarspelen.

 

Janna & Sam hoor je hier met Sjamaan dat ik speciaal voor hun heb geschreven.

Klik hier om dit stuk te downloaden.

Dit is een opname van Janna & Sam die The River Flows in You van Yiruma spelen.

Oorspronkelijk voor piano, bewerkt voor 2 gitaren.